БЪЛГАРСКО И НАДЕЖДНО

ФИТНЕС УРЕДИ БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОДСТВО

Разпознаваема марка, надежден производител и доставчик. MJ SPORT предлага широка гама спортни уреди, които могат да се използват за оборудване на фитнес зали, кросфит центрове, площадки за тренировки на открито или домашен фитнес.

Качеството и здравината на металните изделия са на европейско и световно ниво.

Като български производител, утвърдил се на пазара на спортни стоки, използваме само най-добрите технологии и материали, които могат да издържат на големи натоварвания.

Надеждност – Стабилност – Здравина


Към каталога


БЪЛГАРСКИТЕ ФИТНЕС УРЕДИ

MJ SPORT

Като български производител, утвърдил се на пазара на спортни стоки, в нашето производство използваме само най-добрите технологии и материали, които могат да издържат на големи натоварвания.

Надеждността и стабилността на конструкциите се осигуряват от техните рамки. За тяхното производство се използват стоманени огънати профили с дебели стени. В този случай ставите се заваряват и полират, така че да станат почти невидими.

Праховото покритие осигурява естетичен външен вид и допълнителна защита от стружки, драскотини и други механични повреди. Боята се нанася върху метални части чрез пръскане и след това покритието се полимеризира.


Към каталога

Кaчествени материали за качествени уреди

Производствен процес

За производството на уредите използваме дебелостенни метални профили .

Боядисването се извършва чрез прахово боядисване по цвят избран от клиента. Този метод осигурява защита от надраскване и стружки. Стоманените части също са покрити с антикорозионно покритие.

Тапицерията на меките елементи е изработена от калъфи от изкуствена кожа, които не абсорбират влага и миризми, пълнителят е пяна от разпенен каучук.


Към каталога

Професионално фитнес оборудване от производителя!

Доставка в цяла България и Европа!